Bedrukken van Uw relatiegeschenken.

Bedrukte relatiegeschenken zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom hechten wij veel waarde aan een degelijke bedrukking op uw relatiegeschenken.
Het bedrukken van relatiegeschenken gebeurd met verschillende technieken, zo heeft elk relatiegeschenk zijn eigen eigenschappen m.b.t. het gebruikte materiaal. Wij bedrukken de artikelen dan ook met de beste druktechniek geschikt voor dat specifieke artikel.
Metalen relatiegeschenken kunnen vaak op diverse manieren bedrukt worden, tampondruk, zeefdruk of middels een lasergravure.
Textiel kan eveneens bedrukt worden op twee manieren, zeefdruk of flockdruk. Wij adviseren U voor flockdruk te kiezen indien de kleding voor langdurig normaal gebruik bestemd is, en vaak gewassen wordt. Flockdruk is wel iets duurder maar is dan ook zeer sterk, blijft altijd soepel en is zacht van materiaal, ons motto is: 'flockdruk overleeft de kleding. Flockdruk is mogelijk in meerdere kleuren mits de kleuren elkaar niet raken.

Aanlevering logo's en / of tekst welke bedrukt dienen te worden op Uw relatiegeschenken

Digitaal aanlevering:
Middels e-mail, cd of dvd
Software toepassing: Adobe illustrator (PC) versie 10 of lager, CorelDraw versie 12.0 of lager, Word, PDF, anders in overleg
De volgende bestandsformaten kunnen wij verwerken: EPS / CDR / JPEG, Tiff / PDF, GIF
Lettertypes converteren naar lettercontouren of omzetten naar krommen
Bij aanlevering van een cd of dvd gaarne een uitdraai op papier bijsluiten
Gaarne PMS kleuren vermelden

Aanlevering op papier:
U kunt logo en/of tekst ook aanleveren op papier, hiervoor hebben wij een duidelijk net briefhoofd nodig
Teksten zonder logo kunt U ook faxen of mailen met vermelding van het te gebruiken lettertype

HOME